Tel. 078 - 6300309 of mobiel: 00420 608 310 222

Welkom bij uw Nederlandse
gastheer en gastvrouw
in Pension Nas Sen, Onze Droom

Na enkele jaren achter elkaar vakantie houden in het oosten van Tsjechie raakten Henk Brand en zijn vrouw Corina verslingerd aan het prachtige landschap en de ruige natuur in Moravie.


Bovenal bewonderden zij de Tsjechische mentaliteit, de hartelijkheid van de plaatselijke bevolking en de eenvoud die zij in hun leven inbouwen.

Een landstreek die uitnodigde om heel vaak te komen - die ze op de gedachte bracht er een nieuw bestaan op te bouwen. Zo zetten zij in 2003 de stap om het familiepension "Later" te kopen, met de bijbehorende camping. Al gauw werd dit omgedoopt in "Nas Sen", Tsjechisch voor "Onze Droom". En vanaf die tijd werd al het nodige gedaan om het comfort op te krikken naar Hollandse maatstaven - en om de samenwerking met de plaatselijke bevolking te verstevigen. 

 

 

de tsjechische versie van de website

 

 

 

Eind 2003 zijn de eerste gasten verwelkomd; de meesten kwamen voor het eerst naar Tsjechie, velen hadden nog nooit op ski's gestaan. Een hele happening, waarbij het onbezorgde vakantieplezier van de gasten voorop stond.

En daar is sindsdien niets in veranderd!