Tel. 078 - 6300309 of mobiel: 00420 608 310 222

Welkom
in Pension Nas Sen, Onze Droom
's zomers en 's winters prima bereikbaar

Op pakweg duizend kilometer van de Nederlandse grens ligt het pension, dat vooral per auto goed bereikbaar is, ook in de winter.
Vanaf Eindhoven/ Venlo neemt u de weg naar Kaldenkirchen, en dan weg nr. 61/ E31 naar München-Gladbach. Die rijdt u af naar Köln, Bonn, Koblenz en verder naar Ludwigshaven. Bij de A.B. Dreieck Hockenheim gaat u de E50 op, ofwel weg nr. 6. Deze brengt u via Heilbronn en Nürnberg naar de grensplaats Waidhaus, waar u bij de grensovergang op de D5/ E50 een vignet voor de auto moet kopen; voor 10 dagen kost dit circa 100 Tsjechische kronen, ongeveer 4 euro. Blijft u langer in Tsjechie, dan hebt u uiteraard een vignet nodig dat langer meegaat.

Vanaf de grens rijdt u over de D5 / E50 in de richting van Plzen; bij de afslag 89 rijdt u door naar de stad, of neemt u de rondweg onderlangs. Daarna kiest u de E50 naar Praag. Voor Praag neemt u de afslag nr. 1 naar Brno, over de E50/ E65.
Deze weg volgend neemt u bij afslag 90 de richting Humpolec. Na Humpolec bent u niet ver meer; over dezelfde weg nr. 34 rijdt u naar Havlickuv-Brod. In dit stadje vindt u een kruising met een blauwe Aral-benzinepomp, en daar slaat u linksaf in de richting van Pardubice, nog steeds op weg nr. 34.
In Zdirec gaat u naar Hlinsko, dan naar Krouna. Daarvandaan rijdt u op de route naar Svratka Svratouch in.
In dit stadje ziet u aan de rechterkant van de weg een supermarkt; daarvoor slaat u scherp naar links de weg in naar ons pension.

Problemen onderweg? Bel ons dan gewoon even op het mobiele nummer:  00420 608 310 222. 

Klik hier voor een gedetailleerde kaart.
(Wordt de kaart verkleind weergegeven,
ga dan met de muis op die nieuwe kaart staan
en klik na even wachten op het symbool
rechts om de kaart in werkelijke grootte te zien.)
 

de tsjechische versie van de website

 

 

 

Aanvullende informatie

Voor Tsjechie hebt u geen visum nodig; wel een paspoort of identiteitskaart (geen toeristenkaart) dat nog drie maanden na vertrek geldig is. Voor de auto hebt u uiteraard uw groene kaart bij u.
Automobilisten voeren van oktober tot maart dimlicht. In de winterperiode bent u verplicht sneeuwkettingen in de auto te hebben, ook als er geen sprake is van sneeuw.

In Tsjechie is de wet op drankgebruik door automobilisten strenger dan in Nederland: in Tsjechie mag u geen druppel alcohol gedronken hebben.